KOTOISUUS

MUKAVUUS

NAUTINTO

Kuvittele tilanne, jossa istut mukavasti sohvalla. Olet ehkä kietonut ympärillesi lämpimän viltin ja kaatanut lasiin punaviiniä tai hauduttanut pannullisen suosikkiteetäsi. Et napsauta kattovaloa päälle, vaan poltat kynttilöitä. Toki olet muistanut valita taustalle musiikkia, joka saa sinut rentoutumaan. Tartut ehkä kirjaan tai aikakausilehteen. Unohdat hetkeksi maailmanpolitiikan ja keittiön tiskivuoren. Olet vaan, uudessa kodissasi.

Kuten suuri ajattelija Nalle Puhkin joskus viisaasti sanoi tunteista puhuttaessa: ”Sitä ei kirjoiteta, se tunnetaan sydämellä.”

Kohteeseen on valittu neljä erilaista, tunnelmaa luovaa sisustusteemaa, jotka ovat kaikki saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta ajattomasta sisutustyylistä. Materiaalivalinnoissa on pyritty selkeälinjaisiin ja laadukkaisiin valintoihin. Valitut sisustusteemat on nimetty kohteen hengen mukaisesti, joista jokaisella on oma rehellinen luonteensa annettavana pelkistettyyn ja tyylikkääseen kokonaisuuteen. Teemoja on helppo täydentää omaan tyyliin sopivilla huonekaluilla ja esineillä.

Neljästä erilaisesta tyylistä jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Rohkea, eloisa ja tummanpuhuva Renki, lämmin, moderni ja luonnollinen Talonpoika, vaalea, valoisuutta ja nostalgiaa korostava Emäntä ja vivahteikas, raikas ja käytännöllisyyttä henkivä Piika. Tyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria huomioiviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistää.

olohuone nalle

YLEISTÄ

Asunto Oy Jyväskylän Nalle on RS-rahoitteinen asuntoyhtiö, joka käsittää yhden yksitasoisen rivitalon. Huoneistoja on yhteensä viisi, joiden asuinpinta-ala on yhteensä 338 m². Arvioitu valmistuminen 05/2019.

TONTTI JA ASEMAKAAVA

Asunto Oy Jyväskylän Nalle rakennetaan omalle tontille Nenäinniemen alueelle, päijänteen läheisyyten. Matkaa keskustaan noin 5km. Osoite Sääksmäentie 2 A 40520 JYVÄSKYLÄ. Tontin pinta-ala on 1346 m².

PIHA-ALUEET

Istutukset ja nurmetus pihasuunnitelman mukaan. Liikennealueet asfaltoituja. Parkkialueella on autokatospaikkoja 5 kpl.

ULKOSEINÄT JA VESIKATTO

Rakennusten seinät puuverhoiltu. Seinäeristeet rakennemääräysten mukaiset. Vesikatteena on Classic peltikate.

IKKUNAT JA ULKO-OVET

Ikkunat ovat ulkopuolelta alumiiniverhoiltuja sisään aukeavia, osin kiinteälasisia tehdasmaalattuja ikkunoita, joiden sisäpuitteet ovat valkoisia. Huoneistojen sisäänkäyntiovet lämpöeristettyjä vakioulko-ovia. Terassiovet lasiaukollisia vakio-ovia.

VÄLISEINÄT JA SEINÄPÄÄLLYSTEET

Huoneistojenväliset seinät puurakenteisia. Huoneiston väliseinät kipsilevyverhoiltuja. Asuntojen seinät on tasoitettu ja maalattu. Kylpyhuoneen seinät laatoitetaan kokonaan, keittiössä on kalustevälitilalaatoitus. Erillisen wc:n seinät maalattuja. Saunan seinissä panelointi.

SISÄPUOLEN KATOT

Asuintilojen katot tehdään pääosin sisustus-levypinnoitteella, tarvittavat koteloinnit ovat maalattua kipsilevyä. Sauna- ja pesutilojen katot paneloitu.

SISÄOVET

Väliovet ovat valkoisiksi tehdasmaalattuja kennorakenteisia laaka- tai peiliovia. Saunan ovet kehyksettömiä karkaistuja lasiovia.

LATTIAT

Asuintilojen lattiat laminaattia, valittavissa eri vaihtoehtoja. Jalkalistat lattian sävyyn. Saniteettitiloissa ja tuulikaapissa keraaminen laatta. Terasseilla kestopuulattia.

KALUSTEET JA VARUSTEET

Keittiö- ja komerokalusteet tehdasvalmisteisia (Puustelli) vakiomallisia kiintokalusteita. Useita eri kalusteovivaihtoehtoja valittavissa. Työtasot laminaattipintaisia ja upotetut altaat antrasiittiä. Kylpyhuone ja wc kalusteet kosteudenkestäviä vakiomallisia kylpyhuone-kalusteita. Saunan laude-elementit tervaleppää tai vastaava.

TALOTEKNIIKKA

Yhtiö liitetään Jyväskylän kaukolämpöverkkoon. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, sekä huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO). Energialuokka c. Huoneistokohtainen lämmön sekä kylmän- ja lämpimänveden mittaus. Keittiössä 4-levyinen keraaminen liesi, erillinen kalusteuuni, liesikupu huippuimurilla, jää/viileäkaappi, pakastinkaappi ja astianpesukone. Kodinkoneet AEG tai vastaava. Saunassa Harvian sähkökiuas. Vesikalusteet. Takka asennettavissa (takkavaraus). Huoneistossa yleiskaapelointijärjestelmä ja kaapelitelevisio.


Tämän rakennustapaselostuksen tiedot perustuvat laatimisajankohdan (2/2018) suunnitelmiin. Mahdolliset esitteen tekemisen jälkeen tulleet muutokset ja tarkemmat tiedot annetaan kaupanteon yhteydessä. Esitteiden kuvat ovat mainoskuvia, eivätkä välttämättä vastaa toteutusta.

kylpyhuone-nalle

ainokoti

 

KOHDE

 
As.Oy Jyväskylän Nalle
Osoite: Sääksmäentie 2 B
40520 Jyväskylä

 

 

RAKENTAJA

 
7 Veljestä rakentaja Oy
Mikko Lähteelä
p. 040 523 4330
info@7veljesta.fi
www.7veljestä.fi
 

 

ASUNTOJEN MYYNTI

 
Mikko Lähteelä
p. 040 523 4330
info@7veljesta.fi

 
 

7 VELJESTÄ RAKENTAJA OY 2018