PIENTALOASUMISTA PUUKODISSA – RIVITALOYHTIÖN VAIVATTOMUUTTA

Yksikerroksisessa rakennuksessa on viisi asuntoa, joista jokaiseen kuuluu asuntopiha-alueita. Kohteen erikoisuutena ovat poikkeuksellisen reilut ja pääosin katetut terassitilat.

VAPAA-AJAN ASUMISEN MUKAVUUKSIA ARJESSA

Saunan ollessa lämmin kodinhoitotilasta tulee pukuhuone. Pukuhuoneesta on suora, yksityinen kulkuyhteys vilvoitteluun. Terassille voidaan sijoittaa sähkölämmitteinen kylpypalju.

Kohteen kodit soveltuvat kaiken ikäisille: nuorelle pariskunnalle ensikodiksi, leppoisille eläkepäiville tai kaupungin läheisyydessä viihtyvälle perheelle. Kaikille jotka arvostavat vapaa-ajan asumisesta tuttua rentoutumista ja nautiskelua, kotona.

2H+KT+S+VH

Kahden hengen asunto soveltuu myös yksin asuvalle avaraksi kodiksi, jossa on tilaa lemmikeille ja harrastuksille. Tilasuunnittelu pohjautuu eläytymiseen ja hukkatilan minimointiin. Kaikki kalusteet ja esineet löytävät kodista paikkansa. Väljyyttä on tuotu kalustettavaan makuuhuoneeseen sekä ikkunalliseen saunaan.

Asunnon lisämukavuutena on kulkuyhteys makuuhuoneesta pesutiloihin. Kulku tapahtuu pukeutumistilan kautta. Aikaisemmin lähinnä loma-asumiseen liitetty tilaratkaisu tuo vaivattomuutta arjen vaatehuoltoon ja siistimiseen. Vaihtoehtoisesti läpikuljettavan vaatehuoneen voi kalustaa pieneksi työtilaksi. Keittiötila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, joka avautuu suurten lasipintojen välityksellä eteläpuoleiselle terassille.

3H+KT+S+KH+VH

Tilaratkaisuiltaan varsin tehokkaaseen perheasuntoon kuuluu kodinhoitotila, vaatehuone ja erillis-WC. Keittiökalusteiden sijoitus on suunniteltu arjen toimintoja tukevaksi. Työskentelemään sopii yhtä aikaa useampikin kokki.

Keittiö-, ruokailu- ja oleskelutila jakavat avaran perhehuoneen selkeisiin vyöhykkeisiin joiden keskellä, kodin sydämessä, on paikka takalle. Olohuone avautuu suurten lasiliukuovien välityksellä eteläpuoleiselle terassille. Näin terassi muuntuu ulko-olohuoneeksi, joka on kalustettavissa monin eri tavoin. Omat pihat ja terassit antavat kodin yhteyteen lisätilaa. Kaikki ulkotilat ovat tunnelmaltaan erilaisia.

4H+KT+S+KH

Nallen isoimmassa perheasunnossa on erittäin valoisa ja toimiva pohja. Eteinen ja siitä avautuva näkymä olohuoneeseen kutsuvat kotiin. Asunnon olohuoneessa on suuri lasinen liukuovi ja isot ikkunat jotka tekevät siitä avaran ja valoisan. Liukuovesta pääsee terassille, joka antaa lisätilaa yhdessäoloon ja viihtymiseen lähes vuoden ympäri. Terassi on mukavan kokoinen ja se on suunniteltu siten, että lasittaminen on mahdollista.

Olohuoneessa on varaus tunnelmalliselle kevyt-takalle ja se on mahdollista sijoittaa myös terassille. Olohuoneesta on kulku toiminnalliseen kodinhoitohuoneeseen, josta on käynti kylpytiloihin ja asunnon toiseen wc:seen. Kodinhoitohuoneesta on myös suora käynti terassille, jossa on kiva vilvoitella vaikkapa saunan jälkeen. Makuuhuoneissa on tilavat ja laadukkaat kaapistot ja yhteen makuuhuoneista on sijoitettu vaatehuone. Mikäli sille ei ole käyttöä voidaan tilalle laittaa normaalit kaapistot. Käytännöllisten sisäsäilytysratkaisujen lisäksi asuntoon kuuluu 5 m² asuntokohtainen varasto.

POHJAPIIRUSTUKSET

Klikkaa kuvaa suuremmaksi | Muutokset mahdollisia

nalle-asunto-1

AS. 1: 1H+ALK.+KT+S 40,0 m²

MYYTY

nalle-asunto-2

AS. 2: 2H+KT+S+VH 51,0 m²

MYYTY

nalle-asunto-3

AS. 3: 2H+KT+S 51,0 m²

MYYTY

nalle-asunto-4

AS. 4: 3H+KT+S+VH 72,5 m²

MYYTY

nalle-asunto-5

AS. 5: 3H+KT+S+VH 72,5 m²

MYYTY

JULKISIVUT

Muutokset mahdollisia

nalle-julkisivu-etelään

nalle-julkisivu-pohjoiseen

nalle-julkisivu-itään

nalle-julkisivu-länteen

KERROSPOHJAPIIRUSTUS

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

nalle-kerrospohjapiirustus

ainokoti

 

KOHDE

 
As.Oy Jyväskylän Nalle
Osoite: Sääksmäentie 2 B
40520 Jyväskylä

 

 

RAKENTAJA

 
7 Veljestä rakentaja Oy
Mikko Lähteelä
p. 040 523 4330
info@7veljesta.fi
www.7veljestä.fi
 

 

ASUNTOJEN MYYNTI

 
Mikko Lähteelä
p. 040 523 4330
info@7veljesta.fi

 
 

7 VELJESTÄ RAKENTAJA OY 2018